TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI IMPLICIT DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea Fundației Culturale „Camil Petrescu” şi, după caz, a altor persoane juridice sau fizice. Copierea şi utilizarea conţinutului fără a obţine în prealabil acordul Fundației Culturale „Camil Petrescu” sau al proprietarului de drept sunt interzise şi ilegale.

MĂRCI INREGISTRATE

Denumirile „Teatrul Azi“ și „Fundația Culturale „Camil Petrescu”“, precum şi logo-urile asociate lor sunt mărci înregistrate care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile Grupului Humanitas. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Facem toate eforturile ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Deşi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

Fundația Culturală „Camil Petrescu” şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile în acest sens, Fundația Culturală „Camil Petrescu” nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet.

Utilizarea serviciilor site-ului care vă dau posibilitatea să publicaţi opinii personale (comentarii, bloguri etc., în măsura în care acestea sunt active) implică din partea dvs. angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Este de la sine înţeles că aprecierile rasiste, xenofobe, jignirile la adresa altor cititori, obscenităţile ş.a.m.d. sunt interzise şi atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Acceptaţi, de asemenea, că publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

MODIFICĂRI

Fundația Culturală „Camil Petrescu” îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în acest loc şi vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

LEGISLAŢIA APLICABILĂ

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

Updating…
  • Niciun produs în coș.